Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Yoğurtlu Kabak Salatası

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı
  • PorsiyonKaç kişilik 4
recipe image Yoğurtlu Kabak Salatası

Malzemeler

  • 4 orta boy sakız kabağı
  • 1 yemek kaşığı Sana
  • 1 bardak su
  • Yarım bardak yoğurt
  • 2 diş sarımsak (ezilmiş)
  • 1 çay kaşığı nane
  • Tuz ve karabiber
  • 1 çay kaşığı sirke
  • 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Kabakları rendenin kalın tarafıyla rendeleyin.
  2. Tavada Sana'yı iyice eritin. Kabakları içine ilave edip yavaş yavaş suyunu ekleyin.
  3. Orta ateşte kabak suyunu çekinceye kadar 4-5 dakika pişirin; ateşten alıp soğutun.
  4. Soğuduktan sonra, diğer malzemeleri içine atıp iyice karıştırın. En son zeytinyağını ekleyip buzdolabına atın
  5. Buzdolabında 1 saat kadar bekletip servis yapın.