Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Patatesli Lahanalı Mücver

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı
  • PorsiyonKaç kişilik 5
recipe image Patatesli Lahanalı Mücver

Malzemeler

  • 50 gram Sana Kase
  • 4 adet patates
  • 100 gram beyaz lahana
  • 2 adet taze soğan
  • 1 su bardağı peynir
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı un
  • Tuz ve karabiber
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Taze soğanları ayıklayıp, kıyın. Lahanaları ince ince doğrayın. Patatesleri rendeleyin. Yayvan bir tencerede Sana Kase kızdırıp, içine kıyılmış taze soğanları ve doğranmış lahanaları koyup, kavurun. Harcı soğuması için yayvan bir tabağa alın.
  2. Derin bir kâsenin içerisinde soğumuş harcı, rendelediğiniz patatesleri, yumurtayı, rendelenmiş kaşarı, tuz ve karabiber koyup karıştırdıktan sonra ısıya dayanıklı fırın kabına alın.
  3. Önceden 185°C'de ısıttığınız fırında 20-30 dakika pişirip sıcak olarak servis edin.