Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Muz muffin

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı
  • PorsiyonKaç kişilik 4
recipe image Muz muffin

Malzemeler

  • 4 adet muz
  • 1 fincan kahverengi şeker
  • 2 büyük yumurta
  • 125g eritilmiş sana hamurişi
  • 5 ml vanilya esansı
  • 1 fincan un
  • 1/2 fincan yulaf
  • 1/2 fincan kurutulmuş hindistancevizi
  • 5 ml karbonat
  • 5 ml kabartma tozu
  • 5 ml tarçın
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Fırını önceden 180°C'de ısıtın ve muffin tavasına muffin folyosu serin
  2. Muzlar ile şekeri ezin ve orta büyüklükte bir kasede yumurtalara, erimiş margarine ve vanilyaya ekleyin.
  3. Un, karbonat, kabartma tozu ve tarçını büyük bir kasede karın. Hindistancevizi ve yulaf ekleyin.
  4. Muz karışımını kuru malzemelerle birlikte tamamen karıştırın.
  5. Karışımı kaşıkla muffin tavalarına yayınız.
  6. 15 ile 18 dakika arası, sarımsı kahverengi alıncaya kadar fırında pişirin
  7. Çeşitlemeler: Doğranmış fındıkları veya cevizleri ekleyin