Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Güney afrika

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı20 dk
  • PorsiyonKaç kişilik 6
recipe image Güney afrika

Malzemeler

  • a b
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. 250 gr. margarin
  2. 135 gr. esmer şeker
  3. 150 gr. taneli toz şeker
  4. 2 yumurta
  5. 90 gr. yulaf ezmesi (30 saniye boyunca blender’da çekilecek)
  6. 2.5ml kabartma tozu
  7. 2.5ml karbonat
  8. 180 gr. damla çikolata
  9. 650 ml kek unu
  10. Margarini ve şekerleri de krema kıvamına getirin.
  11. Yumurtaları teker teker ekleyin. Güzelce karıştırın. Yulaf ezmesi, karbonat, kabartma tozu ve un ekleyin. Damla çikolatanın dörtte üçünü ekleyin.
  12. Yumuşak bir hamur kıvamına getirin.
  13. Toplar halinde koparın, yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin ve hafifçe düzleştirin.
  14. Geri kalan damla çikolatayı, her kurabiyenin üzerine 2 ya da 3'er tane olacak şekilde yerleştirin.
  15. Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında 15 dakika ya da kenarları altınımsı kahverengiye dönüşüne kadar pişirin.
  16. Soğumaya bırakın, sonra afiyetle yiyin