Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Etli Barbunya

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı
  • PorsiyonKaç kişilik 4
recipe image Etli Barbunya

Malzemeler

  • 500 g kuşbaşı et
  • 2 çorba kaşığı Sana
  • 2 adet soğan
  • 1 çorba kaşığı salça
  • 2 su bardağı barbunya fasulyesi
  • 1-2 adet kırmızı ve yeşil sivri biber
  • 1 çay kaşığı tuz
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Eti bir tencereye koyup, içine kıyılmış soğanı ve Sana'yı ilave edin. Orta hararetli ateşe koyup, soğanlar hafif sararıncaya ve et de kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun. Sulandırılmış salçayı ekleyerek karıştırın.
  2. 5-6 bardak su koyup, akşamdan ıslanmış veya haşlanmış barbunyaları yıkayıp ilave edin. Kırmızı ve yeşil biberi yıkayıp fasulyeye katın.
  3. Orta hararetli ateşte et ve barbunyalar iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. İnmesine yakın tuzu atıp 1-2 taşım daha kaynatın. Fasulyelerin suyu yüzeylerine inince, servis tabağına boşaltıp, sıcak olarak servis yapın.