Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Dört mevsim kiş

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı25 dk
  • PorsiyonKaç kişilik 6
recipe image Dört mevsim kiş

Malzemeler

  • Kiş hamuru için;
  • 2 su bardağı un
  • 100 gr Sana Tereyağı Lezzeti paket
  • 1 yumurta
  • 2 yemek kaşığı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • İç Harcı için;;
  • 2 yemek kaşığı Sana Tereyağı Lezzeti
  • 1 adet havuç
  • 1 adet pırasa
  • 1 adet kabak
  • 1 adet sarı biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 su vardağı krema
  • 4 yumurta sarısı
  • tuz ve karabiber
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Kiş hamurunu hazırlamak için, unu bir kaba eleyin ve ortasına diğer malzemeleri koyarak, elinizle veya hamur yoğuran mikserle yoğurun.
  2. Hamuru 20 dakika buzdolabında dinlendirin.
  3. Harcı hazırlamak için, Sana Tereyağı Lezzeti’ni eritin ve sebzeleri sırasıyla birer dakika arayla küp küp doğrayıp soteleyin.
  4. Tuz ve karabiberle lezzetlendirin.
  5. Harç ılıyınca kremayı ve yumurta sarısını ekleyin ve karıştırın.
  6. Hamuru 1 cm kalınlığında tart kalıbına gore açın.
  7. İçine harcı doldurun.
  8. Kalıbın kenarına sarkan fazlasını bıçağın sırtıyla kesin.
  9. 175°C’ye önceden ısıtılmış fırında altı iyice kızarına kadar pişirin.
  10. Ilık olarak servis edin.