Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Çiftlik Haşlama

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı45 dk
  • PorsiyonKaç kişilik 4
recipe image Çiftlik Haşlama

Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı Sıvı Sana
  • 300 g dana kuşbaşı
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 adet havuç
  • 1 adet kereviz
  • 1 su bardağı haşlanmış barbunya
  • 6 su bardağı et suyu
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
  • Yarım demet maydanoz
  • Tuz ve karabiber
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Kuru soğanı piyazlık doğrayın.
  2. Havuçların kabuklarını soyup, parmak parmak doğrayın.
  3. Kerevizin kabuklarını soyup, büyük kuşbaşı parçalar halinde kestikten sonra kararmaması için limonlu suda bekletin.
  4. Derin bir tencerede Sıvı Sana’yı kızdırıp, içine piyazlık doğranmış soğanları ilave edip kavurun.
  5. Kuru soğanlar renk alınca içine et suyunu ekleyip kaynatın.
  6. Et suyu kaynarken içine kuşbaşı eti ilave edin.
  7. Etler renk alınca, içine doğranmış havuçları, kerevizleri ve haşlanmış barbunyayı ilave edip kaynatın.
  8. Etler ve sebzeler pişinceye kadar kaynatın.
  9. Pişen çorbayı servis tabağına alıp, üzerine kıyılmış maydanoz serpip, sıcak olarak servis edin.