Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Çerkes Tavuğu

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı1 saat 0 dk
  • PorsiyonKaç kişilik 6
recipe image Çerkes Tavuğu

Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü
  • 2 adet tavuk but
  • 1 küçük soğan
  • 1 havuç
  • Defne Yaprağı
  • 1 litre su
  • 5 dilim ıslatılmış ekmek içi
  • 2,5 su bardağı tavuk suyu
  • 2 diş sarımsak
  • 1 su bardağı irice kıyılmış ceviz içi
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı toz kişniş
  • Üzeri için;
  • 2 yemek kaşığı Sana Tereyağı Lezzeti
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Tavuk parçalarını bir tencerede soğan, havuç, defne yaprağı ve su ile haşlayın.
  2. Haşlandıktan sonra didikleyin.
  3. Bir tencereye 1 yemek kaşığı Sana Tereyağı Lezzeti ekleyin ve eritin.
  4. Önce cevizleri, sonra tavukları ve diğer malzemeleri ekleyerek karıştırın ve ocaktan alın.
  5. Üzeri için; bir tavada Sana Tereyağı Lezzeti’ni eritin ve toz kırmızı biber ekleyin.
  6. Çerkes tavuğunun üzerine dökerek servis edin.
  7. Afiyet Olsun