Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ballı ve vanilyalı cheesecake

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı30 dk
  • PorsiyonKaç kişilik 4
recipe image Ballı ve vanilyalı cheesecake

Malzemeler

  • 175 gr. baharatlı bisküvi
  • 400 gr. tam yağlı krem peynir
  • 200 ml tam yağlı ekşi krema
  • 400 ml krem şanti
  • 2 adet tohumları çıkarılmış vanilya bitkisi,
  • 75 gr. bal
  • 500 gr. karışık kırmızı orman meyveleri
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Bisküvileri robotta, kırıntılar haline gelene kadar çekin. 23 cm.'lik tabanı çıkabilir bir kalıbın tabanına eşit bir şekilde yayın.
  2. Bir kap içinde, chessecake dolgu malzemelerini koyu krema kıvamına gelene kadar bir arada çırpın, yaydığınız kırıntıların üzerine dökün ve 1 saat süre ile buzdolabında soğutun. Kalıptan çıkarın, üzerine kırmızı orman meyvelerini yerleştirin ve pudra şekeri serpin.