Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Balık Çorbası

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı
  • PorsiyonKaç kişilik 6
recipe image Balık Çorbası

Malzemeler

  • 4 bardak balık suyu
  • 1 çorba kaşığı Sana
  • ½ litre kahve fincanı un
  • 2 adet domates (veya ½ kahve fincanı domates salçası)
  • ½ adet limon
  • ½ tatlı kaşığı tuz
  • ½ kg balık kemiği
  • 1 adet soğan
  • 25 g Sana yağ
  • 1 adet limon suyu
  • 1 adet defneyaprağı
  • 10 adet tane karabiber
  • 1,5 litre su
  • (Tüm malzemeleri bir tencerede 20 dakika kaynatıp ocaktan alın.)
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Bir tencereye Sana yağı ile unu koyarak, 2 dakika kavurun. Sonra buna suyu, soyulmuş çekirdekleri çıkarılmış ve püre haline gelinceye kadar pişirilmiş domates ve tuzu ilave ederek, 10 dakika kaynatın. 10 dakika sonra çorbayı kâseye alarak, yanında dilimlere bölünmüş limon olduğu halde servis yapın.