Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Antep fıstığı ve Çilekli milföy

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı20 dk
  • PorsiyonKaç kişilik 6
recipe image Antep fıstığı ve Çilekli milföy

Malzemeler

  • ½ paket milföy hamuru
  • 2 çorba kaşığı Sana Hamurişi
  • 3 top ntep Fıstıklı Carte d’Or Dondurma
  • 3 top Çilekli Carte d’Or Dondurma
  • Servis İçin:
  • Pudra Şekeri
  • Taze Çilek
  • Antep Fıstığı
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Milföy hamurunu cetvel yardımıyla istediğiniz boyda 12 adet diktörtgen şeklinde kesin.
  2. Üzerlerine 2 çorba kaşığı erimiş margarin sürüp önceden ısıtılmış 180°C’lik fırında 15 dakika veya çıtır olana kadar pişirin.
  3. Antep fıstıklı ve çilekli dondurmayı top top yaparak, çıtır milföyün üzerine bir çilekli, bir Antep fıstıklı olacak şekilde damalı desende yerleştirin, üzerine Antep fıstıklarını serpin.
  4. İkinci kat milföyü koyup, pudra şekeri, taze çilek ve Antep fıstığı ile süsleyin.