Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Aci salsa soslu bİftek

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı20 dk
  • PorsiyonKaç kişilik 4
recipe image Aci salsa soslu bİftek

Malzemeler

  • 1 çay bardağı Chili Sos
  • 2 orta boy domates (küp şeklinde doğranmış)
  • 1 soğan (ince doğranmış)
  • 100 gr konserve mısır
  • 50 gr jalapeno biber turşusu
  • 1 yemek kaşığı Knorr Sirkeli ve Sarımsaklı Salata Sosu
  • 500 gr dana biftek
  • 1 bardak portakal suyu
  • 1 çay kaşığı kimyon
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Portakal suyu, Chili sos, Knorr Sirkeli ve Sarımsaklı Salata Sosu ve kimyonu karıştırarak biftekleri karışımın içine gömün.
  2. Yaklaşık 1 saat buzdolabında marine ettiğiniz biftekleri sostan çıkartın.
  3. Kalan sosu tencereye alın ve içine domates, soğanı ve jalapeno biberlerini ekleyip kısık ateşte 15 dakika pişirin.
  4. Etlerin her iki tarafını ızgarada pişirin ve sosla servis edin.
  5. Afiyet olsun...