Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Fırında acılı yumuşacık tavuk baget

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı55 dk
  • PorsiyonKaç kişilik 4
recipe image Fırında acılı yumuşacık tavuk baget

Malzemeler

  • 1 paket Knorr Acılı Baharatlı Fırında Tavuk Çeşnisi
  • 1 kilo tavuk but
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Paketten çıkan fırın poşedine tavukları koyun.
  2. Knorr Acılı Baharatlı Tavuk Çeşnisi’ni poşedin içindeki tavukların üzerine serpiştirin.
  3. Poşedi hafifçe sallayıp, ağzını kapatın. Bir kürdan yardımıyla poşette 3 adet delik açın.
  4. Önceden ısıttığınız 200 derecelik fırında yaklaşık 45-55 dakika arası pişirin.
Servis önerisi; Tane hardallı Knorr Patates Püresi ve mantar sote ile servis edebilirsiniz.