Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Antrikotları kasapta 1,5 cm inceliğinde dövdürün. Bu işlemi evde yapmak isterseniz etinizi streç filme sarın ve büyük bir bıçağın sapı ile vura vura inceltin.
Etleri tuz, karabiber, sarımsak püresi ve 1 yemek kaşığı sıvı yağ ile ovarak buzdolabında 1 saat kadar dinlendirin.
SANA Tereyağı Lezzeti’ni oda sıcaklığına getirerek bir kaseye alın, içine tuz,beyaz toz biber, ezilmiş sarımsak ve ince kıydığınız taze baharatları ekleyerek karıştırın. Otlu yağınızı bir streç filme transfer ederek silindir biçimde sarın ve buzdolabında soğumaya bırakın.
Kremayı bir tavaya alın ve kaynatmaya başlayın. İnce doğranmış sarımsak, tuz, hardal ve karabiber ilave edin. Sos koyulaşmaya başladığında ocağın altını kapatarak SANA Tereyağı Lezzeti ve limon suyunu ilave ederek karıştırın.
Dolaptan çıkardığınız antrikotları önce una, ardından yumurtaya ve son olarak yulafla karışık galeta ununa bulayın.
Bir tavaya SANA Tereyağı Lezzeti’ni alın ve eritin. Erimiş yağın içinde, orta harlı ateşte schitzelin her iki yüzü de altın sarısı renk alana dek pişirin..
Schnitzeli bir servis tabağına alın. Üzerine hardallı sostan 1 yemek kaşığı dökün. Son olarak otlu yağdan bir dilim keserek sosun üzerine yerleştirin. İnce limon dilimleri ve arzuya göre haşlanmış bebek patates veya salata ile servis edin.