Previous slide 
        Next slide 
        Carousel slide 
        Pause slide movement 
        Resume slide movement 
    
    
        use left or right arrow keys to navigate the tab, 
    
    
    
        Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content 
    
    
    
        Click to read more about this recipe 
    
    
        Includes 
    
 
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading 
one of these  free alternatives.
 
 
    
    
    
    
    
    
        
            
    
    
Üzlemeli Pilav 35 dk Hazırlık zamanı 25 dk 6 Malzemeler 
    
                
                                
                                        
300 gram dana eti                                         
                                        
1,5 su bardağı haşlanmış nohut                                         
                                        
1,5 su bardağı su                                         
                                        
Tuz                                         
                                        
Karabiber                                         
                                        
200 gram sarı üzüm                                         
                                        
1,5 çay bardağı üzüm pekmezi                                         
                                        
2 yemek kaşığı Sana Tereyağı Lezzeti                                         
                                 
                                    
                                        Pilav için:
                                     
                                
                                        
125 gram Sana Tereyağı Lezzeti                                         
                                        
3 su bardağı pirinç (suda bekletilmiş, yıkanmış)                                         
                                        
Tuz                                         
                                        
Karabiber                                         
                                        
4,5 su bardağı sıcak su                                         
                                 
                 
     
 
Talimatlar 
        
                    
                                    
                                            
Dana etini Sana Tereyağı Lezzeti ile kızartmaya başlayın.                                             
                                            
Sonra tuz, karabiber, üzüm ve suyu ekleyin.                                             
                                            
Pişmeye yakın haşlanmış nohutları ilave edin.                                             
                                            
Son olarak pekmezi ekleyip ocağın altını kapatın.                                             
                                     
                                        
                                            Pilav için:
                                         
                                    
                                            
Pilav tenceresinde Sana Tereyağı Lezzeti’ni erittikten sonra yıkanmış pirinçleri aktarın.                                             
                                            
Tuz ve karabiber ilave ederek üzerine sıcak suyu koyup kısık ateşte pişirin.                                             
                                            
Pilav piştikten sonra pilavın üzerine etli pekmezli harcı koyarak servis edin.                                             
                                            
Afiyet olsun!