Tulum Peynirli, Ballı Tel Kadayıf Dolması
Hazırlık zamanı10 dk
10

Malzemeler
- 1 paket Sana Klasik
- 1 kg tel kadayıf
- 5 yemek kaşığı bal
- 1 paket taze kekik
- 500 gr tulum peyniri
- Tuz
- Karabiber
Talimatlar
- Sana Klasik’i eritip ılık olana kadar bekletin. Ardından tel kadayıfları erittiğimiz yağ ile karıştırın. Her kadayıf telini tek tek yağlamaya özen gösterin.
- Tulum peynirini tuz, karabiber ve taze kekikle karıştırarak iç harcı hazırlayın.
- Hazırladığınız iç harcı yağladığınız kadayıflarla birlikte dolma sarar gibi sarın.
- 180 derece ısılı fırında yaklaşık 10 dakika pişirin.
- Fırından çıktıktan sonra üzerine bal dökerek servis edin.
- Afiyet olsun!




