use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Tulum Peynirli, Ballı Tel Kadayıf Dolması

  • 20 dk
  • Hazırlık zamanı10 dk
  • 10
recipe image Tulum Peynirli, Ballı Tel Kadayıf Dolması

Malzemeler

  • 1 paket Sana Klasik
  • 1 kg tel kadayıf
  • 5 yemek kaşığı bal
  • 1 paket taze kekik
  • 500 gr tulum peyniri
  • Tuz
  • Karabiber

      Talimatlar

      1. Sana Klasik’i eritip ılık olana kadar bekletin. Ardından tel kadayıfları erittiğimiz yağ ile karıştırın. Her kadayıf telini tek tek yağlamaya özen gösterin.
      2. Tulum peynirini tuz, karabiber ve taze kekikle karıştırarak iç harcı hazırlayın.
      3. Hazırladığınız iç harcı yağladığınız kadayıflarla birlikte dolma sarar gibi sarın.
      4. 180 derece ısılı fırında yaklaşık 10 dakika pişirin.
      5. Fırından çıktıktan sonra üzerine bal dökerek servis edin.
      6. Afiyet olsun!