Pratik Çikolatalı Kruvasan Muffin
30 dk
Hazırlık zamanı10 dk
10
Malzemeler
-
50 gr Sana Hamurişi
-
300 gr çikolata
-
1 paket milföy hamuru
Talimatlar
-
Milföy hamurlarını bir oklava yardımıyla açın.
-
Erittiğiniz Sana Hamurişi'ni bir kaseye alın ve içine çikolataları ekleyerek, karışımı çikolatalı bir sos haline getirin.
-
Hazırladığınız sosu açtığınız milföy hamurunun arasına sürün ve rulo şeklinde katlayın. Sonrasında bıçakla ortadan ikiye kesin ve ardından ipleri sarmış gibi birbirine dolayarak sarın.
-
Yuvarlak şekilde sardığınız hamurları cupcake kalıplarına yerleştirin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
-
Afiyet olsun!