use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pratik Çikolatalı Kruvasan Muffin

  • 30 dk
  • Hazırlık zamanı10 dk
  • PorsiyonKaç kişilik 10
recipe image Pratik Çikolatalı Kruvasan Muffin

Malzemeler

  • 50 gr Sana Hamurişi
  • 300 gr çikolata
  • 1 paket milföy hamuru

      Talimatlar

      1. Milföy hamurlarını bir oklava yardımıyla açın.
      2. Erittiğiniz Sana Hamurişi'ni bir kaseye alın ve içine çikolataları ekleyerek, karışımı çikolatalı bir sos haline getirin.
      3. Hazırladığınız sosu açtığınız milföy hamurunun arasına sürün ve rulo şeklinde katlayın. Sonrasında bıçakla ortadan ikiye kesin ve ardından ipleri sarmış gibi birbirine dolayarak sarın.
      4. Yuvarlak şekilde sardığınız hamurları cupcake kalıplarına yerleştirin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
      5. Afiyet olsun!