Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Pratik Çikolatalı Kruvasan Muffin
30 dk
Hazırlık zamanı10 dk
PorsiyonKaç kişilik 10
Malzemeler
50 gr Sana Hamurişi
300 gr çikolata
1 paket milföy hamuru
Talimatlar
Milföy hamurlarını bir oklava yardımıyla açın.
Erittiğiniz Sana Hamurişi'ni bir kaseye alın ve içine çikolataları ekleyerek, karışımı çikolatalı bir sos haline getirin.
Hazırladığınız sosu açtığınız milföy hamurunun arasına sürün ve rulo şeklinde katlayın. Sonrasında bıçakla ortadan ikiye kesin ve ardından ipleri sarmış gibi birbirine dolayarak sarın.
Yuvarlak şekilde sardığınız hamurları cupcake kalıplarına yerleştirin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.