use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Köz Biber Ve Pastırmalı Kuru Fasulye

  • 40 dk
  • Hazırlık zamanı10 dk
  • 6
recipe image Köz Biber Ve Pastırmalı Kuru Fasulye

Malzemeler

  • 200 gr Sana Klasik
  • 4 adet kırmızı biber
  • 2 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 2 adet domates
  • 200 gr çemensiz pastırma
  • 500 gr kuru fasulye (önceden ıslatılmış ve haşlanmış)
  • Tuz
  • Karabiber
  • 3 su bardağı sıcak su

      Talimatlar

      1. Kırmızı biberleri közledikten sonra kabuklarını ve çekirdeklerini ayıklayıp ince dilimler halinde doğrayın.
      2. Soğanları küp şeklinde doğrayın. Tencerenin içine Sana Klasik koyup eritin. Pastırmaları küp şeklinde doğrayarak yağda kavurun. Soğanları ve biber salçasını ekleyip iyice kavurun.
      3. Doğranmış domatesleri ekledikten sonra içine haşlanmış kuru fasulyeleri de ekleyin ve üzerine 3 su bardağı sıcak suyu dökün.
      4. Altını kısık ateşte pişirmeye devam edin. Yaklaşık 20 dakika pişirdikten sonra içine közlenmiş kırmızı biberleri ekleyin.
      5. 10 dakika daha pişirdikten sonra altını kapatın.
      6. Afiyet olsun!