use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Fırında Ekmek İle Peynirli Sebzeler

  • 40 dk
  • Hazırlık zamanı30 dk
  • 6
recipe image Fırında Ekmek İle Peynirli Sebzeler

Malzemeler

  • 1 paket bayat ekmek
  • 1 soğan (küp doğranmış)
  • 1 bardak süt
  • 3 yumurta
  • 1 bardak rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 adet havuç (rendelenmiş)
  • 1 adet kabak (rendelenmiş)
  • Kekik
  • Pul biber
  • Sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 yemek kaşığı kavurulmuş susam
  • 250 gr eritilmiş Sana Klasik

      Talimatlar

      1. Fırını önceden 180 dereceye ısıtın.
      2. Soğanı küp doğrayın. Bir kaşık Sana Klasik ile soğanları, rendelenmiş kabak ve havucu kavurun.
      3. Derin bir kaba bayat ekmekleri küp şeklinde doğrayın.
      4. Üzerine kavrulmuş sebzeleri, sütü, yumurtaları, rendelenmiş kaşarı, eritilmiş Sana Klasik ve baharatları ekleyerek iyice karıştırın.
      5. Hazırladığınız karışımı bir fırın kabına alın.
      6. Üzerine susamı ekleyin.
      7. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık 30 dakika üst kısmı güzelce renk alana kadar kontrollü bir şekilde pişirin.
      8. Afiyet olsun!