Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Leopar Krep

  • 30 dk
  • Hazırlık zamanı10 dk
  • PorsiyonKaç kişilik 4
recipe image Leopar Krep

Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 3 su bardağı süt
  • 2 su bardağı un
  • 3 yemek kaşığı SANA Ekmeküstü
  • tuz
  • 2 tatlı kaşığı şeker
  • 2 tatlı kaşığı kakao
  • 100 gr krem peynir
  • 2 yemek kaşığı esmer şeker
  • 2 yemek kaşığı SANA Ekmeküstü
  • 2 adet şeftali
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)39 mg
Salt (g)0.10 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Yumurta, şeker, süt ve eritilmiş SANA Ekmeküstü’nü bir kapta karıştırın, üzerine elenmiş un ekleyerek topak kalamayana kadar çırpın. Tuz ve şeker ilave edin.
  2. Krep harcını 2 kaseye alın. Birinin içine kakao ilave edin, diğeri sade kalsın.
  3. Bir çay kaşığı kadar SANA Ekmeküstünü bir tavada eritin. Kakaolu krep harcından 1 yemek kaşığı daireler çizerek tavaya dökün, biraz piştikten sonra boş kalan kısımları sade krep harcı ile doldurun. Ters yüz ederek her iki tarafını da pişirin.
  4. Ayrı bir kasede krem peynir ve şekeri karıştırın.
  5. Pişen krepler üzerine önce SANA Ekmeküstü, ardından krem peynir sürün. Dilimlediğiniz şeftalileri dizerek rulo yapın.
  6. Arzuya göre dilimleyerek veya bütün halinde servis edin.
  7. Servis için dondurma ve nane yaprakları kullanabilirsiniz.