Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Tavuk rosto

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı1 saat 0 dk
  • PorsiyonKaç kişilik 6
recipe image Tavuk rosto

Malzemeler

  • 1 bütün piliç kalça
  • 1 paket Knorr Baharatlı Sarımsaklı Fırında Tavuk Çeşnisi
  • 500 gr patates
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 2 kaşık sıvı margarin
  • 1 adet limon
  • iç pilav
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Sosu için Knorr Baharatlı Sarımsaklı Fırında Tavuk Çeşni, yoğurt, limon suyu ve sıvı margarini bir kapta iyice çırpın.
  2. Tavuğu iç pilav ile doldurun ve bağlayın, daha önceden hazırlamış olduğunuz sosun bir kısmıyla tavuğu kaplayın.
  3. Kalan sos ile irice doğranmış patatesleri karıştırıp, tavuğu ve patatesleri fırın torbasına yerleştirin.
  4. 200 dereceye ısıtılmış fırında 1 saat pişirin ve sıcak olarak servis edin.