Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Tatlı Şaraplı pasta

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı30 dk
  • PorsiyonKaç kişilik 5
recipe image Tatlı Şaraplı pasta

Malzemeler

  • 4 yumurta
  • 2 fincan şeker
  • 250g sana hamur işi
  • 1 fincan şarap
  • 1 fincan süt
  • 500 gr kendiliğinden kabaran un veya katkısız un
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 çimdik öğütülmüş karanfil
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Orta boy bir kek kalıbını yağlayın ve un serpiştirin. Yumurtalarla şekeri beyaz bir karışım elde edene kadar çırpın. Mikserin hızını düşürün ve margarin, şarap ve sütü ekleyin. Son olarak un, tarçın ve karanfili birer birer ekleyin. Kek karışımını kek kalıbına boşaltıp önceden 160 dereceye getirilmiş fırında 1 saat 10 dakika pişirin.