Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ispanak beĞendİlİ yumuŞacik kuzu pİrzola

  • Pişirme süresi
  • Hazırlık zamanı
  • PorsiyonKaç kişilik 4
recipe image Ispanak beĞendİlİ yumuŞacik kuzu pİrzola

Malzemeler

  • 1 paket Knorr Izgara harcı
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 yemek kaşığı su
  • 1 kilo kuzu pirzola
  • Beğendi İçin;
  • 1 paket Knorr Beşamel Sos
  • 750 ml süt
  • 1 kilo ıspanak
  • 1/8 çay kaşığı muskat rendesi
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Talimatlar

  1. Bir kabın içinde su, zeytinyağı ve Knorr Izgara Harcı’nı homojen bir kıvam alıncaya dek karıştırın ve kuzu pirzolaları bu harca bulayın.
  2. Pirzolaları ağzı kapalı bir kabın içinde buzdolabında en az 1 saat dinlenmeye bırakın.
  3. Bir tencereye zeytinyağını alıp ısıtın. Yıkanmış ıspanakları ekleyip, kavurun.
  4. Üzerine 750 ml. soğuk süt ve Knorr Beşamel Sosu ekleyip kaynayana kadar karıştırın. Kaynadıktan sonra ateşi kısıp 5 dakika daha ara sıra karıştırarak pişirmeye devam edin.
  5. Marine olmuş kuzu pirzolaları teflon tavada yağ eklemeden pişirin.
  6. Servis için, ıspanak beğendiyi tabağa koyun, üzerine kuzu pirzolaları koyup sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun!
Taze ıspanak yerine donmuş ıspanak da kullabilirsiniz.